Biomedica

Transzplantáció

Együttműködésünk a One Lambda-val, a terület globális piacvezetőjével, bizonyítja azt a elkötelezettséget, amelyet mindkét vállalat mutat a transzplantált közösség irányában.

A One Lambda-t, ami jelenleg a Thermo Fisher Scientific egyik tagja, 1984-ben alapította Paul Terasaki professzor, aki a 70-es évek elejétől szolgálta a HLA közösséget a Terasaki Tray assay-kkel.

Napjainkban az OLI az egyetlen olyan cég a piacon, amely még mindig biztosítja és szorosan integrálja a tipizálási és antitest termékek teljes skáláját - a klasszikus Terasaki tray-ektől a modern molekuláris assay-kig, mint amilyen az SSP, a Luminex® alapú SSO és az SBT ("szekvenálási") tesztek.

A HLA-antitestek vizsgálatához az arany standardok a One Lambda egyszeres antigén assay-ivel lettek egyértelműen beállítva - bevezetve ezzel egy új standardot a transzplantált betegek számára.

Az ELITech Csoport széles választékot nyújt transzplantált betegek fertőzéseinek pontos diagnózisának felállításához és monitorozásához használható tesztekből. Az Elite InGenius® elnevezésű pontos és megbízható rendszerükkel az ELITech egy olyan automata rendszert alkotott meg, amely a minta betöltésétől az eredmények értékeléséig segíti a felhasználót.

Valós idejű PCR alapon magába foglalja a minta preparálását, az amplifikációt és az eredmények analízisét. Megbízható eredmények CMV, EBV, Parvovirus, Toxoplasma, stb. – csak néhány paramétert kiragadva a patogének közül – kb. 2 óra 30 percen belül érintőképernyős megoldással egy könnyen használható menü segítségével, amely egyszerű, de hatékony transzplantációs monitorozást tesz lehetővé.